2016005 - Kalvedalsveien

Leilighetsrehabilitering

April - Juni 2016

Prosjekt 2016-005 utgjør den første av flere omfattende arbeider vi ble engasjert i vedrørende en flott gammel trevilla på Kalfaret. Oppdraget var en gjennomgående rehabilitering av eiendommens u.etg, hvor en eldre leilighet på rundt 70-80 kvadratmeter skulle gjenoppbygges i tråd med dagens krav til komfort og standard. Arbeidet ble utført utelukkende på en fastpris-basis, og resultatet ble slående. Transformasjonen var virkelig komplett!

Leiligheten har ikke blitt oppgradert siden 40-50 tallet, og bar tydelig preg av nettopp dette. Det var til dels dårlige grunnforhold og takhøyde utvalgte steder, og en utbedring av grunnforholdene ble gjennomført. Leiligheten ble åpnet opp og planløsning rettet inn mot åpne og lyse løsninger. Nytt gulv etablert, utvalgt trevirke skiftet, glatte og rene overflater kombinert med innbydende løsninger for øvrig resulterte i en lekker leilighet hvor så vel Byggherre som sluttkunde (forhåndsolgt i byggeprosess) var strålende fornøyd. Komplett rør og elektroinstallasjon koordinert eksternt, samt installasjon av balansert ventilasjon i leiligheten, var prikken over i-en.