2015040 - Butikk Sentrum

Komplett rehabilitering av butikklokale

August - September 2015

Prosjekt 2015-040 tok for seg et flott sentrumslokale hvor tiden hadde stått stille de siste 30 årene. Oppdraget var å total rehabilitere et butikklokale på rundt 60 kvm som skulle bli en moderne skjønnhetssalong. Det ble lagt særskilt vekt på å skape historiske elementer samt hente frem fordums storhet. Resultatet taler rett og slett for seg selv.

Gamle overflater, tak, vegger, gulv m.m. ble fjernet i sin helhet. Nivåjusteringer ble gjort i grunnen, samt gjennomgående varmekabler nedstøpt. Gamle teglsteinsvegger ble hentet frem i dagen, rehabilitert og lakket for å skape en spennende glød. Brann- og lydhimlinger, rehabilitert baderom, nye dører, vinduer, komplett ny rør og elektroinstallasjon m.m. Spesialtilvirkede historiske dører (EGE Dører) ble bestilt og installert som tro kopi av opprinnelige dører. Et fleksibelt og utrolig innbydende lokale ble sluttresultatet, og en strålende fornøyd Byggherre.