Om oss

ASWB Office

ASW Bygg AS er en sentral godkjent bergensbasert Mesterbedrift, kjent for å være en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og bedrifter. Ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på ethvert prosjekt, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med solid etter-dokumentasjon. Med bred fagkompetanse dekker vi hele spekteret; fra mindre snekkerarbeider og finsnekkeri til komplette rehabiliteringer i henhold til gjeldende forskrifter og godkjennelser.

Etter lenger tids engasjement innenfor eiendom- og byggutvikling i Bergensregionen har vi opplevd håndverkerbransjen på godt og vondt. Med erfaringer herfra bestemte vi oss for å skape et håndverkertilbud tuftet på profesjonalitet og særskilt god kundeoppfølging – parametere vi selv opplevde manglet i vår egen omgang med håndverkerfirmaer. Med ASWB skaper vi en «premium» tankegang, hvor stor vekt blir lagt på arbeidsprosess og arbeidsdokumentasjon i nær dialog med kunden.

Kvalitet og seriøsitet er meget viktig for oss - spesielt i en bransje som sliter med et tidvis frynsete rykte. Dette stiller bare enda større krav til oss, noe vi beviser ved å arbeide kontinuerlig med våre godkjennelser, sertifikater og HMS-system. ASWB er godkjent for ansvarsrett (Sentralt Godkjent) samt er en registrert Mesterbedrift. For oss er kompetansebygging en kontinuerlig prosess. Dette er grunnen til at vi årlig deltar på ulike kurs og kompetansehevende tiltak på flere nivåer i selskapet. Vår tørst etter kunnskap skal komme våre kunder tilgode. Velg derfor kun godkjente håndverksbedrifter!

Med meget solide referanser i Bergensområdet, er vi der for å bygge nettopp dine verdier. For oss handler det om å levere til rett tid og til avtalt pris. Forventninger er til for å overgås, også innenfor vår bransje!

 ASWB Teabuilding Sommer 2017

IMG 7793

Håndverk

“Håndverk” handler for ASWB om kunnskap og forståelse av både redskaper, prosess, materialer og tradisjon. I det å se fremgang i et opprinnelig kaos. Stolthet i det å levere. Håndverk for oss handler også om nærhet til naturen, og best mulig utnyttelse av lokale ressurser og byggekunst. Ethvert oppdrag er unikt når det kommer til byggekunst. Med noe unikt følger stolthet. Stolthet knyttet til nettopp vårt håndverk. Denne filosofien er bærebjelken i ASWB og vår arbeidsutførsel. Resultatet, det kommer kunden til gode.

Tjenester

Med stor bredde i våre kunnskaper, tilbyr ASWB kvalitetsarbeid innenfor håndverks- og byggetjenester;

  • Utvendig & innvendig snekkerarbeid
  • Utvendig & innvendig malingsarbeid
  • Utvendig & innvendig flislegging
  • Utvendig & innvendig steinarbeider
  • Utvendig & innvendig rehabilitering Mur, puss, forskaling & betong
  • Grunn- & fundamenteringsarbeider

Les mer om vår tjenester